lidt af hvert fra hverdagen og vores traditioner

Den 25. april 2017 afholder forældrerådet legepladsdag - hvor i som forældre kan komme og hjælpe til med at få tage de gamle legeredskaber ned. I Sommeren 2017 har vi i Børnehuset fået bevilliget 199.000 kr til nye redskaber på legepladsen - dettte projekt påbegyndes umiddelbar lige før sommerferien.

I sommeren 2017 får vi også renoveret vores badeværelser som trænger til en kærlig hånd.

Vores egne fokus områder er at få indrettet børnehaven fysisk - med nye møbler mv. som skaber mere plads og har flere funktioner.

Vi har også fokus på at få opgraderes vores it i forhold til børnenes leg - med fokus på redskaberne skal gøre børnene aktive i de digitale læreprocesser - robotter, programering, 3 d scanner og hvilke muligheder der ellers er for at eksperimentere.

Vores nye fokus i pædagogisk praksis er det næste halve års tid - på nedregulering - i form af hjernesmart pædagogik - Anette Prehn koblet til Lotte Sallings redskaber omkring børneyoga og børnemassage. Hvor vi får indput til ny pædagogisk praksis fra interne samarbejdspartner og førnævnte.

Vi kommer til at arbejde med en sproglig vinkel ind i dette projekt med fokus ord osv. samt skabe deltagerbaner for forældre involvering på forskellige måder - workshops, kufferter osv.

Derud over er vi ved at lave et forældre bibliotek - med fokus på at understøtte børenes sproglige udvikling - da alle undersøgelser viser at børnenes sproglige niveau i børnehaven på sigt er afgørende for børnenes muligheder for læring ind i en skole og uddannelses kontekst.

Vi laver forskellige rygsække med faglige lettilgængelig sprogredskaber så i som forældre nemt kan understøtte læring hjemme i samspil med børnene. Det er i det samarbejde hvor vi skaber sammenhæng mellem læring hjemme og i børnehuset - læringen virkelig rykker i forhold til børnenes udvikling og ikke mindst sprogligt. Der er fokus på eventyr, bordteater, hånddukker, sange, rim og remser, sange og meget andet som børnene helt sikkert vil glæde sig til sammen med jer som forældre.

Vi har været så heldige at i som forældre har bidraget med en masse materiale i form af bøger osv. som vi kan bruge til dette projekt. Så tusind tak for hjælpen og vi glæder os til at kunne præsentere tiltaget for jer - når vi har redskaberne færdige.